Aika valita? Valitse viisaasti valitse Volvo

Jokainen päivä, jokainen sekunti kuorma-autot toimittavat lastiaan perille eri puolilla maailmaa. Ilman ajallaan perille saapuvia kuljetuksia ja oikeita ihmisiä tärkeissä tehtävissään toimitusajat pitenisivät. Tästä huomaat, miten tärkeää kuljetusalan toimivuus on.

Fakta-netti 1

Meidän tehtävämme on pitää pyörät pyörimässä tinkimättä laadusta tai turvallisuudesta ja huolehtimalla omalta osaltamme ympäristömme hyvinvoinnista – nyt ja tulevaisuudessa.

Riippuen työelämällesi asettamistasi tavoitteista tai toiveista, työnantaja, jolla on laajasti toimintaa useassa eri maassa, on hyvä matkalippu. Volvo Groupissa työskennellessäsi sinulla on yli 80.000 työtoveria yli 185 maassa. Kehitämme, valmistamme, markkinoimme ja myymme parhaimpia kuljetusratkaisuja koko maailmassa. Tämä ei tarkoita vain kuorma- ja linja-autojen sekä maanrakennuskoneiden myyntiä vaan myös huolto- ja korjaamotoimintaa, varaosalogistiikkaa, rahoitus- ja vakuutustuotteita sekä IT – järjestelmiä, mainitakseni muutamia.

Suomessa meitä volvolaisia työskentele hieman yli 400. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 paikkakunnalla ja huolehtivat kuorma- ja linja-autojen myynnistä, huolto- ja korjaamopalveluista sekä varaosamyynnistä. Volvo Truck Centereitä palvelee keskitetty tukitoiminto Vantaalla, jossa työskentelee noin 50 henkilöä.

Muita yhtiöitä ovat Volvo Construction Equipment ja VFS Finland Ab.

Volvolainen viihtyy tekniikan ympäröimänä. Hän on saattanut suorittaa ammattikoulun, oppisopimuskoulutuksen tai korkeakoulun, ja työskennellyt Volvolla jo opintojen ohella työharjoittelussa tai kesätöissä. Alalla vaadittavan erikoisosaamisen vuoksi nämä ovat osoittautuneet onnistuneiksi alkutaipaleiksi Volvon kyydissä. Tyypillisimpiä tehtävänimikkeitä ovat mm.;
  • raskaan kaluston mekaanikko
  • huollon työnjohtaja ja asiakaspalvelija
  • varaosamyyjä
  • kuorma-automyyjä

Volvon toimintatavat


Perusarvot

Laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat Volvo Groupin arvoja. Kukin niistä heijastelee sitä, miten kehitämme tuotteitamme, kuinka toimimme yhteisönä ja kuinka lähestymme asiakkaitamme ja työntekijöitämme.

Sosiaalinen vastuu

Vapaa tiedonvaihto ja aktiivinen osallistuminen yhtiömme toimintaan ovat Volvo Groupin kulttuurin avaintekijät ja ne näkyvät niin ulkoisissa kuin sisäisissä toimenpiteissämme.

Volvon yrityskulttuuri

"Volvo Way" on yhtiömme filosofia, joka kuvaa arvojamme, kulttuuriamme ja tapaamme työskennellä. Se sisältää sekä Volvo brandin historian että tulevaisuuden näkemyksemme.

Moniarvoisuus

Volvo Group ymmärtää moniarvoisuuden merkityksen osana nykyistä ja tulevaisuuden menestystä. Haluamme joukkoomme ihmisiä, jotka edustavat eri taustoja ja ikäryhmiä. Rohkaisemme myös naisia hakeutumaan alalle.

Lue lisää: www.volvotrucks.fi

Palaa otsikoihin